WAT IK DOE

MIJN WERKWIJZE

Kennismaking

Een interieuradvies is een persoonlijk proces en daarom is het belangrijk om te weten of we goed bij elkaar passen. Maak vrijblijvend een afspraak voor een intake gesprek waarbij we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

 Nieuwgierig, maak een afspraak?

Mondeling advies

Tijdens een mondeling advies kunnen we alle interieur vragen bespreken waar je tegen aanloopt. Misschien heb je al veel huiswerk gedaan en kun je hulp gebruiken met het doorhakken van knopen.

Kleur en materiaalvoorstel

Kleuren en materialen zorgen voor de basis van elk interieur. Het is een uitgangspunt waarbij het gevoel van de ruimte wordt bepaald. Weet je niet waar je moet beginnen? Begin dan met een kleur- en materialenvoorstel waarbij de eerste richtlijnen van je interieur worden bepaald.

2D/3D ontwerp

Loop je vast met de indeling van je huis en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kan een 2D plattegrond een goede oplossing bieden. Tijdens het tekenen van een plattegrond bepalen we hoe de ruimte wordt gebruikt en beleefd. Om nog een beter beeld te kunnen geven is het maken van een 3D ontwerp ook een optie. 

Lichtplan

Verlichting bepaald hoe de woning aanvoelt en kan een interieur maken of breken. Een lichtplan kan zowel bij een bestaande woning getekend worden als een nieuwbouwwoning. Hier wordt gekeken naar de bestaande situatie en hoe we vanuit hier een plan kunnen creëren. 

Aankoop advies

Ben je opzoek naar een specifiek item maar kan je het niet vinden? Geef mij een budget en ik ga graag voor je opzoek! Ik maak een meubelplan. Hierin staat precies waar je welke items kunt aanschaffen. 

COMPLEET INTERIEURONTWERP

Bij een totaalontwerp beginnen we bij het  begin en eindigen we pas als het interieur compleet is. 

Scroll naar onder voor meer informatie over ‘in 5 stappen naar jou complete interieurplan’.

STAP VOOR STAP NAAR JOU COMPLETE
INTERIEURPLAN

Naamloos-11

INTAKE

Ons kennismakingsgesprek vindt plaats op de locatie van het toekomstige project, hierbij nemen we gezamenlijk alle wensen door en worden de eerste ideeën met elkaar uitgewisseld.

Naamloos-12

CONCEPT

Het eerste ontwerpvoorstel geeft in grove lijnen weer hoe het ontwerp er uit komt te zien. Hierin laat ik in een eerste opzet zien hoe jouw wensen tot uiting komen.

Naamloos-13

DEFINITIEF ONTWERP

Dit is het definitieve ontwerp van het project. Dit bevat een moodboard, kleur- en materialenvoorstel, 2D en 3D plattegrond, lichtplan en de shoplist.

Naamloos-14

AANPASSEN

Tijdens deze stap worden eventuele wijzigingen nog doorgevoerd.

Naamloos-15

UITVOERING &STYLING

Dit is de laatste stap waarbij het ontwerp wordt uitgevoerd. Je kunt hiermee zelf aan de slag of mij de opdracht geven om de uitvoering te begeleiden.

Als het project is uitgevoerd, kom ik persoonlijk langs voor de afstyling van het project. De verzamelde items worden met aandacht en zorg geplaatst in de ruimte, zodat het aan alle verwachtingen zal voldoen.