EEN PAAR WOORDEN

OVER NATHALANCE

In 2019 is Nathalance opgericht door Nathalie Snijder

AANDACHT VOOR FUNCTIONALITEIT, DETAIL EN SCHOONHEID

INTERIEUR,- RUIMTELIJK,- GRAFISCH DESIGN.

Ruimtelijk ontwerp is een relatief nieuwe conceptuele ontwerpdiscipline die de grenzen overschrijdt van traditionele ontwerpspecialismen zoals architectuur, landschapsarchitectuur, landschapsontwerp, interieurontwerp en serviceontwerp, evenals bepaalde gebieden van openbare kunst.

HI, MIJN NAAM IS NATHALIE SNIJDER

Ik ben gespecialiseerd in interieur,- ruimtelijk,- grafisch ontwerp.

Van jongs af aan wist ik al dat ik mijn creativiteit wilde gebruiken om van ruimte te veranderen en ze de schoonheid en het ontwerp te bieden dat ze verdienen, terwijl ik ook rekening hield met het doel van de ruimte. Na mijn middelbare opleiding ben ik begonnen bij Cibap in Zwolle om mijn MBO 4-diploma als ruimtelijk ontwerper te behalen. Na deze vier jaar wilde ik meer en besloot ik me in te schrijven aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam om mijn Bachelor of Arts te proberen te behalen. In deze vier jaar heb ik mijn eigen stijl en kijk op ruimtelijk gebied ontwikkeld door veel projecten te doen.

Ik heb nog meer geleerd om schoonheid te combineren met functionaliteit en besefte het belang van luisteren naar de klant. Als afgestudeerde ben ik erg blij dat ik mezelf een ruimtelijke ontwerper kan noemen en kijk ik uit naar alle toekomstige projecten die op mijn pad komen. Door de behoeften van de klant te combineren met mijn eigen visie en creativiteit kunnen we zinvolle projecten realiseren. Naast ruimtelijk ontwerp heb ik verschillende lessen grafisch vormgeven gevolgd en heb ik mij ook op dit gebied goed kunnen ontwikkelen. Maar elke dag leer ik nieuwe dingen.